Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předávání vysvědčení a loučení se školním rokem 2023/2024

Pátek 28. června 2024 se nesl ve znamení slavnostního zakončení školního roku 2023/2024. Školní rok plný učení, objevování nových vědomostí a zážitků se uzavřel tradičním předáváním vysvědčení, které je pro všechny žáky i učitele významným okamžikem.

Ráno se školní chodby naplnily veselým štěbetáním žáků, kteří netrpělivě očekávali, jaké známky si odnesou domů. Atmosféra byla plná očekávání a radosti z nadcházejících prázdnin.  Žáci se rozděli do jednotlivých tříd a slavnostní okamžik sdílely se svými třidními učiteli. Ti dětem připomněli jaký velký kus práce společně v tomto školním roce zvládli.  Poté přišel ten nejdůležitější okamžik – předávání vysvědčení. Žáci byli postupně vyvoláváni a každý z nich si odnesl své zasloužené vysvědčení. Učitelé nezapomněli připojit několik povzbudivých slov a pochvaly, což přidalo na významu tohoto slavnostního aktu.

Loučení se školním rokem bylo emotivní, zejména pro žáky, kteří končili svůj pobyt na této škole. Pro děvčata z páté třídy to byl poslední den, kdy seděli v lavicích naší školy, a jejich učitelé jim popřáli hodně štěstí Vě škole v Malých Svatoňovicích a v dalším životě. Po předání vysvědčení se žáci i učitelé z jednotlivých tříd rozeběbli po škole a probíhalo neformální loučení a plánování prázdninových aktivit. Byla to příležitost podělit se o plány na léto, rozloučit se s kamarády a vyučujícími a užít si poslední společné chvíle před prázdninami.

Školní rok 2023/2024 je tedy úspěšně za námi a všichni se těší na zasloužený odpočinek. Přejeme všem žákům krásné prázdniny plné slunce, dobrodružství a nových zážitků. Na shledanou v září, kdy začne nový školní rok plný dalších výzev a příležitostí!

 

img-20240628-wa0004.jpg

img-20240629-wa0000.jpg

dscn3288.jpg